Hvordan løser jeg fejl med PC

PC Support > Microsoft Windows > Fejl > PC Fejl

PC Reparationsværktøj

Bedømmelse
DownloadsOver 20.000.000
Filstørrelse6.0MB
Tid for download6 sekunder
Download
  • Verificeret 100% sikker
  • Let af afinstallere til enhver tid
  • Gratis diagnose, ingen risiko
  • Garanterede resultater på minutter

Reparationsværktøjet renser systemet grundigt for fejl som forårsager frysning, langsomhed og generel dårlig computerevne. Herved genvindes hastighed og ydeevne.

Minimumkrav: Internetforbindelse. 20 MB ledig harddiskplads. Microsoft Internet Explorer 6.0 eller nyere. Logget på som administrator.

Windows-operativsystem:

Kompatibelt med Windows XP, Vista, Windows 7, Windows 8, WIndows 10.

Systemoplysninger:
Din computer kører lige nu på: Windows
Reparationsværktøjet er kompatibelt med dit operativsystem.

Symptomer

Disse fejl er en delt Dynamic-Link Library-fil (DLL). Fejl, der relaterer hertil, forekommer som regel, når et program fejlbehandler filen under brug. De mest almindelige problemer sker inde i Windows-registeret, hvor programmer finder placeringen af de DLL’er, de har brug for. Og da dette er kritiske filer, kan det gå helt galt, når en af dem bliver utilgængelig.

Typisk vil du opleve at programmer fryser, langsom computerydelse, systemnedbrud, blå skærm-fejl, problemer med opstart eller nedlukning og installationsfejl. I værste tilfælde, hvis DLL’en er nødvendig for Windows, kan hele systemet blive ustabilt.

Løsning

Vi fraråder på det kraftigste at løse fejl med disse manuelt. Det kan tage flere timer, gøre mere skade end gavn og ende med slet ikke at løse det egentlige problem.

Den mest anbefalede løsning er at bruge et pålideligt softwareprogram, der hurtigt kan diagnosticere og løse fejl med deze (og meget mere). Programmer såsom PC Health Advisor kører forskellige fejlfindings- og diagnosetests på din computer med henblik på at finde og løse stort set alle kendte problemer. Resultatet er en fejlfri computer, som er langt hurtigere end før.

Download tilgængelig til at løse fejl med PC

Anbefalet: Brug denne softwarepakke til at reparere fejl med PC: PC Health Advisor. Dette reparationsværktøj har vist at identificere og løse fejl med PC og andre Windows-problemer med meget høj effektivitet.

Filstørrelse6.0MB
KravWindows XP / Vista / 7 / 8 / 10
DownloadsOver 20.000.000
Tid for downloadBredbånd: 6 sekunder / opkald: 3 minutter
SlutbrugeraftaleInstruktioner til afinstallering