Hoe u PC-fouten oplost

Pc-ondersteuning > Microsoft Windows > Fouten > PC Fouten

Computer-reparatiehulpmiddel

Beoordeling
DownloadsMeer dan 20,000,000
Bestandsgrootte6,0 MB
Downloadtijd6 seconden
Downloaden
  • Gecontroleerd 100% veilig
  • Gemakkelijk te allen tijde te verwijderen
  • Gratis diagnose, zonder risico
  • Gegarandeerd binnen enkele minuten resultaat

Het reparatiehulpmiddel lost systeemfouten grondig op. Dit soort fouten zorgt ervoor dat uw pc blokkeert, vastloopt, traag wordt en in het algemeen slechte prestaties heeft. Snelheid en prestaties worden door het hulpmiddel hersteld.

Minimumvereisten: internetverbinding. 20 MB vrije ruimte op harde schijf. Ingelogd als beheerder.

Windows-besturingssystemen:

Compatibel met Windows XP, Vista, Windows 7 (32- en 64-bits), Windows 8 (32- en 64-bits).

Systeeminformatie:
Uw computer werkt momenteel met: Windows
Het reparatiehulpmiddel is compatibel met uw besturingssysteem.

Symptomen

Deze fout is een gedeeld DLL-bestand (dynamic-link library). Fouten die te maken hebben met dit bestand doen zich meestal voor wanneer een programma het bestand verkeerd behandelt tijdens gebruik. Het probleem dat zich het meest voordoet, gebeurt in het Windows-register, waar toepassingen de locatie opzoeken van DLL’s die ze nodig hebben. En omdat dit kritieke bestanden zijn, is het zo dat wanneer een bestand niet-beschikbaar wordt, er niet voorspeld kan worden wat er verkeerd kan gaan.

Meestal ervaart u programma’s die blokkeren, uw pc wordt traag, het systeem loopt vast, er verschijnen blauwe schermen met fouten, er zijn problemen tijdens het opstarten of afsluiten, en installatiefouten. In het ergste geval, als Windows de DLL nodig heeft, kan uw hele systeem instabiel worden.

Oplossing

We raden met klem aan om computer-fouten niet handmatig op te lossen. Als u dit wel doet, kan dit meerdere uren duren, meer kwaad dan goed doen en uiteindelijk is het goed mogelijk dat het onderliggende probleem niet wordt opgelost.

De meest aanbevolen oplossing is om een betrouwbare softwaretoepassing te gebruiken die computer-fouten snel kan vaststellen en oplossen (en nog veel meer). Programma’s zoals PC Health Advisor voeren diverse tests voor probleemoplossing en diagnose uit op uw computer om vrijwel alle bekende fouten op te sporen en te verhelpen. Het resultaat is een pc zonder fouten, die zelfs veel sneller werkt dan voorheen.

Download beschikbaar om computer-fouten op te lossen

Aanbevolen – Gebruik dit softwarepakket om computer-fouten te herstellen: PC Health Advisor. Dit reparatietooltje is een bewezen hulpmiddel om computer-fouten en andere Windows-problemen zeer efficiënt op te sporen en te verhelpen.

Bestandsgrootte6,0 MB
VereistenWindows XP / Vista / 7 / 8 / 10
DownloadsMeer dan 20,000,000
Downloadtijdbreedband - 6 seconden / inbelverbinding - 3 minuten
Eindgebruiker licentieovereenkomstVerwijder instructies