Slik reparerer du PC-feil

PC-støtte > Microsoft Windows > Error > PC Error

Restoro Repair Tool

Vurdering
NedlastingerMer enn 20 000 000
Filstørrelse6,0MB
Nedlastingstid6 sekunder
Last ned
  • Verdifisert 100% sikker
  • Enkel Avinstallering når som helst
  • Gratis diagnose, Ingen Risiko
  • Garanterte Resultater på minutter

Reparasjonsverktøyet renser grundig bort systemfeil som fører til frysing, krasj, treghet og generelt dårlig PC-ytelse. Det gjenoppretter hastigheten og ytelsen til systemet.

Minstekrav: Internettilkobling. 20 MB ledig plass på harddisken. Logget på som administrator.

Windows-operativsystemer:

Kompatibelt med Windows XP, Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10

Systeminformasjon:
Datamaskinen din kjører for øyeblikket: Windows
Reparasjonsverktøyet er kompatibelt med operativsystemet ditt.

Symptomer

Disse Feilene er oftest forårsaket av ødelagte eller manglende Dynamic-Link Library (DLL) filer. Feil relatert til det oppstår vanligvis når et program mishandles filen under bruk. Det vanligste problemet skjer i Windows-registret, der programmer ser opp plasseringen av DLLer de trenger. Og fordi disse er kritiske filer, når en blir utilgjengelig, er det ingen å fortelle hva som kan gå galt.

Ofte vil du kunne oppleve at programmer låser seg, PC-ytelsen blir treg, systemet fryser, blåskjerm, feil når du slår på eller stenger av maskinen og installasjonsfeil. I verste fall kan hele systemet ditt bli ustabilt hvis DLL-filen kreves av Windows.

Løsning

Vi anbefaler på det sterkeste å ikke fikse disse datamaskin -feilene manuelt. Å gjøre dette vil kunne ta flere timer, gjøre mer skade enn godt, og ende opp med å ikke løse det underliggende problemet.

Den mest anbefalte løsningen er å bruke et pålitelig program som raskt kan diagnostisere og reparere computer-feil (og mye mer). Programmer som Fortect utfører en rekke feilsøkings- og diagnosetester på datamaskinen din for å finne og reparere nesten alle kjente problemer. Resultatet er en feilfri PC som faktisk blir mye raskere enn før.

Nedlasting tilgjengelig for å reparere feil med computer

Anbefalt: For å reparere computer-feil bruker du denne programvarepakken: Fortect. Dette reparasjonsverktøyet har vist seg å kunne identifisere og løse PC-feil og andre Windows-problemer med svært god effekt.

Filstørrelse6,0MB
KravWindows XP / Vista / 7 / 8 / 10
NedlastingerMer enn 20 000 000
NedlastingstidBredbånd: 6 sekunder / Modemforbindelse: 3 minutter
Avslutt Linsens Bruker AvtalenAvinstaller Instruksjoner