Hur man löser problem med PC

PC-support > Microsoft Windows > Fel > PC Fel

Reparationsverktyg för Dator

Betyg
NedladdningarÖver 20 000 000
Filstorlek6,0 MB
Nedladdningstid6 sekunder
Ladda ner
  • Verifierad som 100 % säker
  • Enkel avinstallation närsomhelst
  • Gratis diagnostik, inga risker
  • Garanterade resultat på minuter

Reparationsverktyget tar effektivt bort systemfel som orsakar hängningar, krascher, långsam dator och allmänt dålig datorprestanda. Den återställer hastighet och prestanda.

Minsta krav: Internetanslutning. 20 MB ledigt hårddiskutrymme. Inloggad som administratör.

Windows-operativsystem:

Kompatibelt med Windows XP, Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10.

Systeminformation:
Din dator kör just nu: Windows
Reparationsverktyget är kompatibelt med ditt operativsystem.

Symptom

Detta fel är en delad DLL-fil (dynamic-link library). Relaterade fel uppstår vanligtvis när filen används felaktigt av ett program. Det vanligaste problemet uppstår i Windows registerfil, där program hittar sökvägen till DLL-filen de behöver. Den kritiska naturen hos dessa filer gör att det inte går att förutse vad som händer när de blir otillgängliga.

Mest vanligt är låsta program, långsam dator, system som hänger sig, blåskärmsfel, start- eller avstängningsfel och installationsfel. I värsta fall används DLL-filen av Windows och gör att hela systemet blir instabilt.

Lösning

Vi avråder bestämt från att lösa problem relaterade till dator manuellt. Det kan ta mycket lång tid, orsaka mer skada än det fixar och löser eventuellt inte det bakomliggande problemet.

Den mest rekommenderade lösningen är att använda en pålitlig programvara som snabbt diagnostiserar och löser problem relaterade till dator (och mycket annat). Program som PC Health Advisor kör flera olika felsöknings- och diagnostiska tester på datorn för att hitta och lösa i princip alla kända fel. Resultatet blir en felfri dator som även blir snabbare än tidigare.

Nedladdning tillgänglig för att lösa problem med dator

Rekommenderas: Använda detta programpaket för att reparera problem relaterade till dator : PC Health Advisor. Detta reparationsverktyg identifierar och löser problem med PC och andra Windows-fel mycket effektivt.

Filstorlek6,0 MB
KravWindows XP / Vista / 7 / 8 / 10
NedladdningarÖver 20 000 000
NedladdningstidBredband: 6 sekunder / Uppringt: 3 minuter
Licensavtal för slutanvändareInstruktioner för avinstallation